Coaching

Annelize Muraczewski is sinds 2001 werkzaam als coach. Zij verzorgt coachingstrajecten voor zowel bedrijven als particulieren. Zij wordt regelmatig ingeschakeld bij uiteenlopende werkgerelateerde of persoonlijke vraagstukken. Daarnaast heeft zij zich de laatste jaren meer en meer gericht op een aantal specifieke vraagstukken die steeds terugkomen en waar veel mensen mee rondlopen. Op deze gebieden heeft zij haar methodes steeds verder verfijnd en goede resultaten weten te behalen. Deze gebieden zijn:

Plannen & organiseren

Voor mensen die het lastig vinden al hun activiteiten in een dag van 24 uur, een week van 7 dagen te proppen. Het gevoel nergens aan toe te komen of alles half te doen. Het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen en niets anders te doen dan brandjes blussen. Het gevoel tekort te schieten, naar je werk, naar je gezin/familie, naar jezelf.

Authenticiteit

Voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen authenticiteit. Wat is het? Wat betekent het voor mij? Hoe kan ik authentiek zijn? In hoeverre wil ik authentiek zijn? Wanneer, waar, met wie?

Aan het stuur!

Voor mensen die het gevoel hebben geleefd te worden, geen of weinig invloed hebben op de dingen die gebeuren. Ook voor mensen die iets ernstigs is overkomen en hun leven opnieuw richting moeten geven.

Knopen doorhakken

Voor mensen die het lastig vinden keuzes te maken, daadwerkelijk ergens voor te kiezen en hierdoor stagneren of steeds het gevoel te hebben de verkeerde keuze gemaakt te hebben.

Annelize is aangesloten bij de beroepsvereniging Gcoach.nl (aanvraag loopt).

Meer informatie over coaching vindt u op counselling.nl

We hebben meer last van onze eigen gedachten dan van de daden van een ander