Interim management (HR/ICT)

Ik ben een ervaren leidinggevende in zowel HR als ICT. Bent u op zoek naar een intelligente doener die beide vakgebieden kent en kan verbinden, dan ben ik een goede kandidaat.

Sinds 2005 heb ik veel verschillende HR-opdrachten mogen doen. Mijn ongekende nieuwsgierigheid naar mensen en processen drijft me om steeds weer op zoek te gaan naar voor mij nieuwe organisaties. Zo heb ik al mooie opdrachten mogen doen voor De Belastingdienst, NWO, Alliander, Atos Origin, DHL, Lidl en meer. De mooiste opdrachten zijn die, waar ik mijn softskills kan combineren met mijn analytische vaardigheden en waar ik kan bijdragen aan een professionaliseringsslag binnen de organisatie. Ik vind het machtig mooi om mensen mee te nemen in een proces naar verbetering en optimalisatie, waarbij ik de balans vind tussen hun individuele tempo en de belangen van het team en de organisatie.

Ik ben met name sterk in het motiveren van mensen en vormgeven aan een team. Ik weet mensen op een positieve wijze te raken en zodanig te stimuleren dat zij met meer plezier en voldoening aan het werk zijn, wat de organisatie een gemotiveerde en productieve medewerker oplevert. Dit doe ik door aan te sluiten bij de belevingswereld van de individuele medewerker en deze in lijn te brengen met de organisatiedoeleinden. In situaties waarin een ‘slechte boodschap’ moet worden gebracht, ben ik in staat deze zodanig te brengen, dat de relatie met de medewerker goed blijft en er ruimte ontstaat om naar andere oplossingen te kijken.

Een medewerker:

Wat ik erg waardeer in Annelize, is dat zij consequent gespreksnotities bijhoudt en daarin de afspraken opschrijft. Vervolgens komt zij altijd haar afspraken na of als dat niet gaat, dan koppelt ze terug dat iets niet lukt en waarom niet.

Een andere medewerker:

Annelize is iemand die doet wat ze zegt. Iemand die zaken regelt. Lekker concreet. Daar heb je wat aan!

Organisaties kun je niet veranderen, de motivatie van mensen wel
(Stan Slap)